Classic Gym Rotterdam

Old-school, 'ik voel me thuis' gym!

Bedrijfs fitness

 

voor de werkgever:

Om goed te presteren is het belangrijk om voldoende te bewegen en te sporten. Dat is niet alleen goed voor de werknemer maar werkt ook in het voordeel voor de werkgever. Want door uw werknemers te motiveren om actief te gaan sporten zal hun welzijn verbeteren en blijven ze langer gezond en fit. En dat zal effect hebben op uw organistatie aangezien de productiviteit zal stijgen en het ziekte veruim zal verlagen.


In de praktijk komt regelmatig voor dat een werknemer  aangemeld is bij een door het bedrijf gekozen fitnesscentra, maar eigenlijk helemaal niet of weinig gebruikt maakt van de faciliteiten.  

- Dit omdat ze niet gemotiveerd zijn, omdat sporten niet zo zeer hun ding is.

- Of omdat ze zich er gewoon niet thuis voelen, en liever bij een andere sportschool gaan sporten.

Daarom is het van belang dat werknemers hun eigen sportschool moeten kunnen kiezen waar ze zich op hun gemak voelen en met plezier en regelmaat naar toe gaan. Het gaat er tenslotte om dat de werknemer aan het bewegen wordt gezet.

Classic Gym Rotterdam is een middelgrote sportschool en veel minder kolossaal dan de fitness centra zoals bijv. de grote ketens met een low-budget concept. Bij Classic Gym Rotterdam kennen we de leden bij naam en zijn ze geen nummer.  Met vriendelijke, ervaren en gemotiveerde begeleiders worden er in een ongedwongen gezellige sfeer, grenzen verlegd en doelen bereikt.

Ja, ik wil graag wat meer informatie en evt. mijn werknemers aanmelden! 


Voor de werknemer:

- Wil jij ook graag trainen in een gezellige oldschool, ik voel me thuis gym? 

- Waar je extra gemotiveerd wordt om grenzen te verleggen en doelen te bereiken?

- met een korting op het regulieren tarief via je werkgever?  

Tip mijn werkgever! 


M

E-mailen
Bellen
Instagram