Classic Gym Rotterdam

Old-school, voel je thuis gym!

Begeleiding  &  Personal Training

Begeleiding

Ieder nieuw lid kan de eerste 3x gratis in-getraind worden zodat hij/zij daarna zelfstandig kan trainen. In-trainingen worden in het algemeen gegeven op ma.-vr. om 19.00 uur.  Andere tijden zijn evt. mogelijk in overleg. 

De gehele dag is er een trainer aanwezig. Voor vragen en begeleiding kan je altijd bij hem of haar terecht.  

Iedere maandag en woensdag avond om 20.00 uur geven wij een 'buikspierkwartier'. Deze kleine groeps training is voor leden gratis. 

 Wil je 1 op 1 begeleiding (Personal Training) dan is dat mogelijk in overleg met onze trainers, op een andere tijdstip tegen evt. meerprijs.Personal Training

Personal Training is voor iedereen die wat extra begeleiding & motivatie wenst om zijn/haar doel te verwezenlijken. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig hebt. De Personal Trainer zorgt ervoor dat je net wat meer uit jezelf haalt en je grenzen gaat verleggen.  Met een hoge dosis motivatie en zelfvertrouwen bereik je dan op een veilige en verantwoordelijke manier je doel.

Voor revalidatie na een sportblessure neemt onze personal trainer het over van je Physiotherapeut. Samen wordt er dan een plan gemaakt om weer zo dicht mogelijk op het oude niveau van je training te komen. 


Ook voor wedstrijd begeleiding e/o voorbereiding, kan je terecht bij onze coach.  Als jij zorgt voor de juiste instelling, motivatie & discipline.... dan zorgt onze coach er voor dat jij op de juiste dag en tijd in je beste shape op het podium staat.

Ook voor sportspecifieke krachttrainingen zoals o.a. powerliften en boksen, ben je bij onze coach bij het juiste adres.

Kom langs voor meer informatie of stuur een mailtje of bericht via het contact formulier.

 


voedingschema's & trainingschema's

Voor informatie over voeding, trainingen, supplementen etc. kan je altijd vrijblijvend terecht bij de balie/bar. Basis voedingschema's en trainingschema's zijn hier gratis te verkrijgen.

Wil je een 'op maat' gemaakte, persoonlijke voedingsschema, dan kan deze na een intake gesprek voor je gemaakt worden. Hier wordt in overleg een passende vergoeding voor gevraagd.  

Ben je géén lid, dan kan je via mail of ons contact formulier informatie vragen over voeding schema's!


 Werkvloer Personal  Trainer

Ben jij zelf een Personal Trainer en op zoek naar een werkvloer? Dan is het mogelijk onze vloer te gebruiken tegen een kleine vergoeding.

Meer informatie via info@classicgymrotterdam.nl of via ons contact formulier.