Welkom bij Classic Gym Rotterdam

Ruim 20 jaar passie en ervaring.

De sportschool is in 1999 geopend in Rotterdam West, opgericht door Yohanes en Evelien, en is ontstaan door passie voor de sport. Yohanes was en is een fanatieke sporter in hart en nieren. Hij heeft als A-atleet in de jaren '90 regelmatig body building wedstrijden gedraaid en had net als vele bodybuilders de droom om een eigen sportschool te beginnen. Vele sportscholen gingen in die tijd over op fitness & health.  

Door de opkomende fitness & health cultuur werden bodybuilders en powerlifters buiten gesloten en voelden ze zich minder welkom in de fitness centra'sClassic Gym Rotterdam is oldschool waar iedereen welkom is. Bodybuilder of niet, ongeacht afkomst of geloof, iedereen traint met iedereen, en heeft respect voor elkaar.

Bij Classic Gym worden grenzen verlegd en doelen bereikt. 

Of je nu zwaarder wilt worden in spiermassa, afvallen van vetmassa, of gewoon aan je conditie wil werken, bij Classic Gym Rotterdam is het allemaal mogelijk met de nodige begeleiding om jou extra te motiveren.

Samen hard trainen, grenzen verleggen en voornamelijk doelen bereiken. In een originele, ongedwongen en gezellige sfeer. Voldoende apparatuur en losse gewichten geschikt voor de beginnende fitnesser en voor de gevorderde bodybuilder of powerlifter. 

Echt ijzer, olympische stangen, free-weight apparatuur van HAMMER STRENGTH en P&A, en kracht apparatuur van FIRST CLASS, LIFE MAXX en SPORTSART.

Door het gevarieerde, gerespecteerde publiek, en de gastvriendelijkheid van de eigenaren, is Classic Gym Rotterdam een 'ik voel me thuis gym!'.SS


  • MAANDELIJKS OPZEGGEN! 
  • GÉÉN VERPLICHT  JAARABONNEMENT!
  • ÓÓK ZONDER ABONNEMENT!   • Classic Gym Rotterdam staat voor gezelligheid en hard trainen. 
  • Voor iedereen met een doelstelling.
  • Met iedereen van diverse culturen en achtergronden. 
  • Bij Classic Gym Rotterdam is iedereen gelijk.
  • Iedereen heeft respect voor iedereen. Iedereen traint met iedereen.


 Fitness, Krachttraining, Powerliften, Conditietraining, Bodybuilding, Hardcore, Personal Training, Wedstrijdbegeleiding, Revalidatie training, Aankomen, Afvallen etc... wat je doel ook is?

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram