Ruim 25 jaar passie en ervaring.

Classic Gym Rotterdam is  opgericht door Yohanes en Evelien en is ontstaan door passie en liefde voor de sport. 


Yohanes is een fanatieke bodybuilder die een aantal body building wedstrijden op zijn naam heeft staan en altijd al zijn eigen gym wilde openen. Door zijn ruime ervaring, kennis en inzicht is hij tot de dag van vandaag een excellente trainer en coach.  Evelien was een aerobic/fitness instructrice met grafisch inzicht en ondernemers skills .  

In 1998 kwam de mogelijkheid om de inboedel van een gym over te nemen. Samen besloten zij de uitdaging aan te gaan.  Tijdens het zoeken van een geschikte pand  hebben zij samen in de late uurtjes de overgenomen fitness apparatuur  geschuurd, geverfd en opgeknapt.

Uiteindelijk in augustus 1999 hebben zij de deuren geopend op  Aelbrechtskade 30, hoek Craandijkstraat 15 in Rotterdam Delfshaven. 

Nog niet klaar...  maar iedereen was welkom om alvast te komen trainen. Uiteindelijk was op 31 oktober  1999 de officiële feestelijke opendag. 


Vanaf het begin was iedereen welkom. Ongeacht afkomst, huidskleur, cultuur, geloof of sekse.  Mede hierdoor is Classic Gym Rotterdam een gym waar iedereen elkaar respecteert en waar iedereen zich thuis voelt.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram