Wil jij ook wat extra kilo's kwijt én vervolgens op Gewicht Blijven?

Overgewicht! 

Een paar kilootjes te veel is niet zo'n probleem, tenzij je overgewicht hebt. Overgewicht betekent dat je meer weegt dan goed voor je is. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom verstandig om gewicht te verliezen bij overgewicht. 


Wat is een gezondgewicht? 

Met het Body Mass Index (BMI) kan je het gewicht berekenen in verhouding tot je lichaamslengte. Deze index geeft dan een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. 

Helaas kan het BMI niet indexeren hoe je lichaamssamenstelling is. Hoe zit het met spiermassa? Hou je vocht vast? Daarom meten wij bij Classic Gym Rotterdam met de digitale weegschaal, huidplooimeting en spiegel.


Ben jij er klaar voor?

 1.   Ga alleen starten als het mag, kan en als je er klaar voor bent. Motivatie, discipline en doorzettingsvermogen mogen niet ontbreken. Bepaal je doelstelling, neem je eet en leefpatroon onder de loep, en wees realistisch.

2.   Eet minder, eet gezonder en beweeg meer. Maar let op, hoe sneller je afvalt, hoe sneller de kilo's er weer aan kunnen komen. 

3. Maak het een  Way Of Life.


 Hulp nodig?

Wil je een schema gericht op jouw doelstelling? Dan kan je deze via het contact formulier voedings-en trainingsschema's aanvragen.


Wil je naast een schema ook graag trainen met begeleiding, dan kan je een aanvraag doen voor Persoonlijke  Begeleiding. Samen gaan we dan gericht je doel bereiken.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram