CLASSIC GYM ROTTERDAM
 

Wil jij Kilootjes Afvallen én vervolgens op Gewicht Blijven?

Overgewicht! 

Overgewicht betekent dat je meer weegt dan goed voor je is. Met een gezond gewicht heb je minder kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Bovendien verklein je de kans op bepaalde vormen van kanker. Het is daarom verstandig om af te vallen bij overgewicht. 

Wat is een gezondgewicht? 

Met het Body Mass Index (BMI) kan je het gewicht berekenen in verhouding tot je lichaamslengte. Deze index geeft dan een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. 

Helaas kan het BMI niet indexeren hoe je lichaamssamenstelling is. Hoe zit het met spiermassa? Hou je vocht vast? Daarom meten wij bij Classic Gym Rotterdam met de digitale weegschaal, huidplooimeting en spiegel.

Ben jij er klaar voor?

 1.   Ga alleen starten als het mag, kan en als je er klaar voor bent. Motivatie, discipline en doorzettingsvermogen mogen niet ontbreken. Bepaal je doelstelling, neem je eet en leefpatroon onder de loep, en wees realistisch.

2.   Eet minder, eet gezonder en beweeg meer. Maar let op, hoe sneller je afvalt, hoe sneller de kilo's er weer aan kunnen komen. 

3. Maak het een  Way Of Life.

 Hulp nodig?

*  Wil je een persoonlijke voedingsschema e/o trainingsschema gericht op jouw 'haalbare' doelstelling? Maak dan een afspraak voor een inake gesprek via het contactformulier, dan kunnen we samen werken aan een persoonlijk afvalplan.

* Wil je alleen een schema? Dan kan je deze via het contact formulier bestellen 

* Wil je liever in groepsverband aan je lichaam werken dan is het programma Yes! You Can misschien wel iets voor jou.

 Yes! You Can.

Yes You Can is een afval programma waarbij je, onder begeleiding en in groepsverband de kilo's te-lijf gaat. Voorafgaande zal er tijdens het intake gesprek een persoonlijk voedingsschema worden gemaakt en zal er gekeken worden in hoeverre je doelstelling haalbaar is. Vervolgens zal je 13 weken lang onbeperkt komen trainen en wekelijks 1x in groepsverband. Tussentijds wordt er gekeken of het nodig is je schema's aan te passen om het streven naar je doelstelling te bevorderen. 

* Gratis Intake

* Gratis Shaker/Bidon

* Persoonlijke voedingsschema

* 12/7 begeleiding via messenger

* Onbeperkt Trainen

* 1x per week Small-Group Training

* 2x per week BuikSpierKwartier

* Kosten € 320.00 voor 3 maanden 

* start bij voldoende deelnemers

Ben jij gemotiveerd? Wil je graag wat kilo's afvallen? Wil je graag deelnemen aan Yes You Can? 

Vul dan het contactformulier in en vink hier bij aan: Yes I Can  
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram