Begeleidingen, Personal Training & Coaching BB Wedstrijden. 

Laat je grenzen verleggen en ga je doel bereiken.

Persoonlijke Begeleiding.

Ieder nieuw lid kan de eerste 3 x GRATIS in-getraind worden zodat hij/zij daarna zelfstandig kan trainen. Introductie trainingen worden in het algemeen gegeven op ma.- vr. om 20.00 uur. Andere tijden zijn eventueel mogelijk in overleg met onze trainer.


Er is altijd een trainer aanwezig waar je altijd terecht kan voor vragen en begeleiding. Maar wil je graag wat extra persoonlijke aandacht tijdens je bezoek dan kan je een aanvraag doen voor BP (1op2). Voor deze begeleiding wordt een aannemelijke vergoeding gevraagd.


Personal Training & Coaching

Personal Training is voor iedereen die wat extra begeleiding & motivatie wenst om zijn/haar doel te verwezenlijken. Of je nu wilt afvallen, in spiermassa aankomen, conditie wilt verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig hebt, de Personal Trainer zorgt ervoor dat je net wat meer uit jezelf haalt en je grenzen gaat verleggen.  Met een hoge dosis motivatie en zelfvertrouwen bereik je dan op een veilige en verantwoordelijke manier je doel.

Voor revalidatie na een sportblessure neemt onze personal trainer het over van je fysiotherapeut. Samen wordt er dan een plan gemaakt om weer zo dicht mogelijk op het oude niveau van je training te komen.

Ook voor sportspecifieke krachttrainingen zoals o.a. powerliften en boksen, ben je bij onze coach bij het juiste adres.


Personal Training wordt gegeven 1 op 1 !  Voor deze persoonlijke begeleiding wordt een aannemelijke vergoeding gevraagd.  


BuikSpierKwartier

Iedere maandag en woensdag avond rond 20.00 uur geven wij een 'buikspierkwartier'. Deze kleine groepstraining is voor leden gratis.  
Onder begeleiding van onze ervaren gemotiveerde fitness instructeur zal je op jouw eigen niveau afzien en resultaat boeken.


Body Building

Bodybuildig is door de jaren uitgegroeid tot een van de meest beoefende sporten ter wereld. Niet alleen door wedstrijd atleten, maar door iedereen die regelmatig de gym bezoekt en er gewoon beter uit wilt zien. Ook atleten uit andere takken van sport gebruiken bodybuilding als ondersteuning van hun eigen sport. 

De levensstijl van de wedstrijd bodybuilders spreekt ook steeds meer mensen aan. Ieder volgt zijn eigen voedings-en trainingsschema. 

Wil je een keer een 'Body Building' wedstrijd mee doen dan kan je bij onze coach terecht voor wedstrijd begeleiding en voorbereiding.


NK 2018 3de plaatsClassic Gym Rotterdam is een IFBB-Certified Gym


Ben je zelf Personal Trainer en wil je graag onze fitness ruimte gebruiken om je sporters te trainen, dan is het mogelijk je werkvloer te huren. 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram