Begeleiding & Personal Training  


Begeleiding

Ieder nieuw lid kan de eerste 3x GRATIS ingetraind worden zodat hij/zij daarna zelfstandig kan trainen. Intrainingen worden in het algemeen gegeven op ma.-vr. om 19.00 uur. Andere tijden zijn evt. mogelijk in overleg met onze trainer.


Buikspierkwartier

Iedere maandag en woensdag avond rond 20.00 uur geven wij een 'buikspierkwartier'. Deze kleine groeps training is voor leden gratis.  

Onder begeleiding van onze ervaren gemotiveerde fitness instructeur zal je op jouw eigen niveau afzien en resultaat boeken! 

Personal Training & Coaching

Personal Training is voor iedereen die wat extra begeleiding & motivatie wenst om zijn/haar doel te verwezenlijken. Of je nu wilt afvallen, in spiermassa aankomen, conditie wilt verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig hebt, de Personal Trainer zorgt ervoor dat je net wat meer uit jezelf haalt en je grenzen gaat verleggen.  Met een hoge dosis motivatie en zelfvertrouwen bereik je dan op een veilige en verantwoordelijke manier je doel.

Voor revalidatie na een sportblessure neemt onze personal trainer het over van je physiotherapeut. Samen wordt er dan een plan gemaakt om weer zo dicht mogelijk op het oude niveau van je training te komen.

Ook voor sportspecifieke krachttrainingen zoals o.a. powerliften en boksen, ben je bij onze coach bij het juiste adres.

Personal Training wordt gegeven 1 op 1 ! Voor deze persoonlijke begeleiding wordt een aannemelijke vergoeding gevraagd. 

 

Wedstrijd begeleiding & Coaching

Voor wedstrijd begeleiding e/o voorbereiding, kan je terecht bij onze coach.  Als jij zorgt voor de juiste instelling, motivatie & discipline, dan zorgt onze coach er voor dat jij op de juiste dag en tijd in je beste shape op het podium staat.

NK 2018 3de plaatsKom langs voor meer informatie of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier:


CLASSIC GYM ROTTERDAM IS EEN IFBB CERTIFIED GYM. 

Voor het laatste IFBB nieuws, wedstrijd informatie, data's en aanmeldingen kan je terecht op de officiele website van de IFBB Nederland
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram